Aanleg

Wanneer uw mooi ontworpen tuin aangelegd gaat worden, wordt uw opdracht ingepland en zal het papieren ontwerp door ons vakkundig vertaald worden naar een realistisch visueel beeld.

Moeten er kleine veranderingen en / of verbeteringen plaatsvinden zoals ophogingen, het plaatsen van een schutting of het plaatsen van een beschoeiing, het metselen van een tuinmuur, het maken van een vijver, het vernieuwen van een gazon: wij hebben de juiste mensen op de juiste plaats!

Wat zijn de meest voorkomende vragen?
Ontwerpen is één, goed uitvoeren van het ontwerp is twee.

Het is altijd moeilijk om te weten hoe dergelijke werkzaamheden aangepakt moeten worden en de verschillende materialen verwerkt moeten worden. Moet de grond nu gespit of gefreesd worden? Is de grond wel goed genoeg? Moet er zwarte aarde aangebracht worden of bemest worden?

Hoeveel zand moet er minimaal onder de tegels? Hoe diep moeten de palen de grond in? Hoe krijg je nu die storende rand van de vijver op natuurlijke wijze weggewerkt? Worden er nu maatregelen genomen om verzakking te voorkomen? Allemaal vragen die je als leek tegenkomt. Het antwoord is echter eenvoudig: wil je het goed doen, vraag dan de specialist om advies voor een efficiënte uitvoering. Zij kennen als geen ander de technieken en normen om er voor te zorgen dat de werkzaamheden op de juiste wijze worden uitgevoerd en uw tuin jaren mee kan.

Voor welke werkzaamheden kan ik Jibro Hoveniers inschakelen?
Heel vaak nog denkt men dat een hovenier zich uitsluitend bezig houdt met planten en onderhouden, gras maaien en schoffelen.

Was dit vroeger wel zo, tegenwoordig zijn veel hoveniers gediplomeerde vakmensen met een goede praktijkervaring.

Wij zijn gespecialiseerd in tuinen met veel bouwkundig werk, ook vijveraanleg, sierbestrating en nog veel meer. Voor elke klus de juiste persoon. Of het nu gaat om grondbewerking, het plaatsen van een beschoeiing of schutting, het maken van een vlonder of het leggen van sierbestrating.

Welke mensen komen er straks bij u in de tuin werken?
Zoals eerder gezegd, zijn wij bij Jibro Hoveniers specialisten in houtbewerking en het maken van bouwkundige werken. Wij zijn echter ook bekwaamd in het maken en inrichten van vijvers. Verder zijn er specialisten aanwezig op het gebied van sierbestrating en metselwerk.

Door deze diversiteit en de grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel onder onze mensen zijn in staat vrijwel alle werkzaamheden op de juiste wijze uit te voeren.

En zijn er disciplines die wij niet in huis hebben, dan huren wij voor u hiervoor alleen de beste bedrijven in.

2012-04-26 09.58.58 serre-grasvervanging__1_.jpg