Serre en Tuinkamer

De serres en buitenruimten zorgen voor een optimale beleving van tuin en terras. Met het uitgebreide aanbod van terrasoverkappingen en de mogelijke optie(s) creëert u uw eigen sfeer. Op deze unieke en persoonlijke plek lijkt het outdoor seizoen eindeloos te duren dankzij functionele elementen als zonwering, verlichting en verwarming. Geniet optimaal van deze producten.

Verandazeil_700[1]

 

Terrasoverkappingen
Terrasoverkappingen zorgen voor een optimale beleving van het buitenseizoen. Zowel als in de zomer als in het voor- en naseizoen. Terrasoverkappingen bieden beschutting tegen wind en regen en dankzij aanvullende zonweringmogelijkheden bieden ze ook bescherming tegen de zon. Daarbij heeft u de keuze uit vele uitbreidingsopties waarmee u de perfecte terrasoverkapping of veranda voor uw eigen tuin creëert.

 

Lekker lang buiten genieten
Met een terrasoverkapping geniet u langer van het buitenleven. In het voor- en naseizoen kan het soms net iets te fris zijn terwijl het zonnetje toch al lekker schijnt. De terrasoverkapping biedt u dan beschutting en door het glas heen geeft de zon voldoende warmte om er heerlijk van te genieten. Met behulp van de zonweringmogelijkheden biedt de terrasoverkapping u in de zomer de juiste bescherming op het heetst van de dag. En lange zomeravonden duren nog langer dankzij geïntegreerde verlichting en eventueel een Heather.

2012-03-16 11.39.20

Kostbare meubelen staan droog
Dankzij een terrasoverkapping hoeft u niet meer te slepen met uw kostbare tuinmeubelen. Ze kunnen prima op hun plek blijven staan, want ze zijn alle seizoenen beschut tegen weer en wind.

Eenvoudig uit te breiden
De terrasoverkappingen zijn zeer eenvoudig uit te breiden met diverse opties. Daarmee vergroot u het genot van uw overkapping nog meer. U heeft de keuze uit zonwering, verlichting, glaswanden.

 

Regelgeving
Een terrasoverkapping valt in de categorie bijgebouwen en overkappingen. Indien de terrasoverkapping voldoet aan de regels voor het zonder bouwvergunning bouwen van bijgebouwen en overkappingen, dan mag de terrasoverkapping zonder bouwvergunning gebouwd worden. Controleer deze gegevens lokaal bij uw gemeente of op www.vrom.nl.

20140314_133929